ВС-2012 Конкурс “Україна-Донеччина-Шпаргалка”

ВС-2012 Конкурс “Україна-Донеччина-Шпаргалка”

  Конкурс «Україна» + Донеччина + Шпаргалка  15-16 жовтня 2012 . Турнір «Відкриття сезону -12 ».До України відносяться питання : 1,3,5,913.   До Донеччини – 2,6,7,10,14,15.  До Шпаргалки-Тексти –  4,8,11,12.
1 На території якої області знаходиться пам’ятка «Кам’яна Могила»  а) Запорізька; б) Кіровоградська, в) Донецька, г) Дніпропетровська.
2 Який колір присутній на прапорі Донецької області : а) білий, б) червоний, в) чорний, в) зелений
3 Що не є височиною на території України : а) Придніпровська; б) Приазовська; в) Причорноморська; г) Прикарпатська.
4 Вторинна обробка камінних знарядь: а) Ретуш; б) Доробка; в) Вирівнювання; г) Доводка
5 Олекса Довбуш належав до етнографічної групи українців : а) бойки; б) гуцули; в) русини; г) лемки.
6 Місто у якому народився космонавт А.А. Волков 6 а) Донецьк, б) Горлівка, в) Єнакієве) г) Красний Лиман
7 Район Донецької області з найбільшим населенням : а) Шахтарський, б) Ясинуватський; в) Волноваський г) Тельманівський
8 Місто , у якому є підприємство «Олком» : а) Запоріжжя; б) Донецьк; в) Одеса; г) Київ.
9 Яке з міст не претендувало на проведення ЄВРО -2012 ? а) Одеса; б) Запоріжжя, в) Дніпропетровськ, г) Львів.
10 Яка газета не має статусу обласної на Донеччині : а) «Сегодня», б) «Жизнь», в) «Акцент» , г) «Донеччина».
11 Який компонент не входить до складу зефіру «Родина» а) Пектин; б) Оцтова кислота ; в) Патока:Г) Молочна кислота.
12 Дослідник носорога : а) Вюст; б) Дарвін; в) Лінней) г) Мерк
13 Яка з областей має найбільшу територію : а) Чернігівська , б) Одеська, в) Харківська, г) Дніпропетровська
14 Що не є назвою ковзанки ( льодового стадіону) в Донецьку: а) «Алмаз», б) «Дружба», в) «Старт» , г) «Марабушта».
15 Який метал виробляє хімічний завод в Костянтинівці : а) свинець, б) цинк, в) олово, г) залізо.
Відповіді на конкурс «Україна» 15 10-121. А,   2. В, 3. В,  4.А,

5. Б,  6 Б,  7. В,  8. Г,

9. Б,10.А, 11. Б,12.Г,

13.Б, 14.В, 15. А

1. А – Запорізька; 2 В – чорний; 3 В – Причорноморська; 4. А – ретуш; 5. Б – гуцули; 6. Б – Горлівка; 7. В – Волноваський;  8. Г –  Київ; 9. Б – Запоріжжя; 10. А – «Сегодня»; 11. Б – оцтова кислота;

12. Г – Мерк; 13. Б – Одеська; 14. В – «Старт» ; 15 А – свинець.

Еще интересные записи по данной теме

Share

Tags:

3 Responses to “ВС-2012 Конкурс “Україна-Донеччина-Шпаргалка””

  1. status пишет:

    Теперь мне стало всё ясно, благодарю за нужную информацию.

  2. Интерны онлайн пишет:

    Нужно быть оптимистом.

  3. Jose пишет:

    You get a lot of rescpet from me for writing these helpful articles.

Leave a Reply